Sport

Nogomet, Liga prvaka

Guardiola: Celtic je kao stroj u Europi

Guardiola: Celtic je kao stroj u Europi

Celtic je odradio još jednu veliku utakmicu, sjajnom igrom momčad Brandana Rodgersa remizirala (3:3) je s Manchester Cityjem. Briljirao je dvostruki strijelac Moussa Dembele, dok je Jozo Šimunović svih 90 minuta bio na klupi.

"Navijači su večeras bili sjajni, ovo je bila čudesna atmosfera. To nas je nosilo naprijed, pred takvom publikom možemo igrati sa svima. Navijači su nas gurali naprijed, davali nam krila. Najvažnije je što rastemo. Puno smo naučili nakon poraza od Barcelone. Izvukli smo neke pouke, pa danas protiv Man. Cityja bili pravi" rekao je ofanzivac Celtica Scott Sinclair...

Moussa Dembele s dva je pogotka iznenadio Man. City, te bio igrač utakmice.

"Ovo je strašan rezultat. I velika stvar za naše samopouzdanje. Ako nastavimo igrati u ovakvom stilu, možemo se nečemu nadati i u Ligi prvaka" poručio je Dembele.

Brandan Rodgers bio je prezadovoljan ovim rezultatom...
"Bili smo briljantni, djelovali svježe, bili prepuni energije. Kada god smo otišli naprijed mogli smo zabiti. Ovo je bila čudesna partija. Ali, moramo raditi na obrani. Imamo mladu momčad, teško je biti na razini u ovakvim utakmicama. Ali, večeras smo bili čudesni. Vrhunski. Svaka čast mojim igračima" kazao je Rodgers...

Zanimljivo, Josep Guardiola nije bio razočaran remijem iz Glasgowa.

"Nismo podcijenili Celtic, to sigurno. Ako znate da su je Celtic u posljednje 24 domaće utakmice u Ligi prvaka izgubio samo tri, ne možete ih podcijeniti. U Europi su oni kao strojevi - u Europi su oni tu da te kazne. Sada ćemo znati bolje nego prije ove utakmice. Znali smo da će biti teško, ali no previše smo se ispromašivali" rekao je Josep Guardiola, pa nastavio:

"Zadovoljan sam reakcijom igrača, nije lako vani zabiti tri gola. Stvarno, ne znam koliko smo prigoda stvorili kod rezultata 3:3, trebali smo pobijediti. Razočaran sam što smo na početku svakog poluvremena primili gol, to nam se ne smije događati. Celtic je od prve minute krenuo žestoko, a kod drugog gola nismo imali niti sreće. Nismo izgubili i to je najvažnije."

Goal.com/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.