Sport

Nogomet, Serie A

Serie A: Novi šokantan poraz Intera

Serie A: Novi šokantan poraz Intera

Nogometaši milanskog Intera nastavili su razočaravati svoje navijače u ovoj sezoni izgubivši 1-2 (0-0) na domaćem terenu od Cagliarija u susretu 8. kola talijanskog prvenstva.

Inter je čak i poveo u 56. minuti golom Joaoa Marija nakon odlične akcije hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića koji je prošao po lijevom krilu i prizemnom loptom uposlio Portugalca na 10-ak metara od gola. Vratar gostiju Storari uspio je obraniti prvi udarac Joaoa Marija, ali je ovaj natrčao na odbijanac i pospremio loptu u mrežu.

Ipak, u posljednjih 20-ak minuta dogodio se preokret, prvo je Melchiorri u 71. minuti poravnao na 1-1, da bi Cagliari stigao do vodstva autogolom Handanovića u 85. minuti, njega je lopta nakon ubačaja s desnog krila na gol-liniji pogodila u prsa i odbila se u mrežu.

Inter u prvom poluvremenu nije uspio iskoristiti niti kazneni udarac, s bijele točke u 26. minuti nije bio precizan Icardi.

Perišić je za Inter odigrao svih 90 minuta, dok je Marcelo Brozović poraz "crno-plavih" odgledao s klupe.

Inter je sada tek 11. sa 11 bodova, dok je Cagliari skočio na sedmu poziciju sa 13 bodova.

Ivan Vargić i Franjo Prce odgledali su 1-1 (0-1) domaći remi Lazija protiv Bologne s klupe za pričuve. Gosti su poveli rano, već u 10. minuti preko Helendera, a izjednačio je Immobile iz 11-erca u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

Četvrti Lazio ima 14 bodova, a 12. Bologna 11.

Genoa, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, na domaćem je terenu odigrala 0-0 protiv Empolia, a od 34. minute je igrala sa 10-oricom igrača nakon isključenja Lazovića.

Genoa je sada osma sa 12 bodova, dok je Empoli pretposljednji, 19. s pet.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Fiorentina i Atalanta odigrali su bez pogodaka. U početnoj postavi domaće momčadi našla su se sva trojica hrvatskih nogometaša Nikola Kalinić, Milan Badelj i Hrvoje Milić. Reprezentativci Kalinić i Badelj odigrali su cijelu utakmicu, a Milić je zamijenjen u 59. minuti.

Fiorentina je iz sedam utakmica osvojila samo devet bodova i nalazi se na 14. mjestu, s bodom manje od Atalante koja je na 13. poziciji.

REZULTATI 8. KOLA:

Fiorentina - Atalanta 0-0
Genoa - Empoli 0-0
Inter - Cagliari 1-2
(Joao Mario 56 / Melchiorri 71, Handanovic 85-ag)
Lazio - Bologna 1-1 (Immobile 90+7-11m / Helander 10)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.