Sport

Nogomet, Primera

Rakitić: Teško je odnijeti bodove iz Seville

Rakitić: Teško je odnijeti bodove iz Seville

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, čija je Barcelona u nedjelju pobijedila Sevillu u gostima sa 2-1, rekao je kako nije lako odnijeti bodove sa Sanchez Pizjuana.

"Bila je to dobra utakmica, s puno ritma i na kraju zaslužena pobjeda. Na odmoru smo razgovarali kako popraviti neke detalje. Nakon toga smo dominirali i igrali mirnije. Na kraju smo mogli zabiti još koji gol", izjavio je Rakitić, koji je igrao do 72. minute.

Sevilla je povela u 15. minuti kada je Vitolo iskoristio pogrešku Barcina braniča Sergija Roberta, a Barcelona je izjednačila u 43. pogotkom Lea Messija na dodavanje Neymara. U 61. minuti Messi je proigrao Suareza za konačan preokret i pobjedu Barcelone.

Sevilla je pobijedila sve utakmice ove sezone na domaćem terenu, uz Dinamo ondje su pali i Lyon, Espanyol, Las Palmas, Betis, Alaves te Atletico Madrid.

"Sevilla je težak protivnik, ali mi smo ponovno napravili dobar posao pa možemo biti jako zadovoljni. Vidi se zašto ovo nikome dosad nije uspjelo, a ovakva pobjeda će nas još više ujediniti", napomenuo je.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.