Sport

Hrvatska nogometna reprezentacija

Hrvatski nogometaši posjetili male bolesnike na Rebru

Hrvatski nogometaši posjetili male bolesnike na Rebru

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić predvodio je delegaciju 'Vatrenih' koja je posjetila djecu koja se liječe u Klinici za pedijatriju KBC-a Zagreb te ih razveselila prigodnim poklonima.

Uz Modrića male bolesnike su posjetili i izbornik Ante Čačić, te Lukini suigrači Ivan Rakitić, Vedran Ćorluka, Mario Mandžukić i Danijel Subašić.

Posjet je organziran u sklopu humanitarne akcije, u kojoj je Ina donirala 150.000 kn za uređenje Zavoda za neonatologiju i neonatalnu intenzivnu medicinu.

"Drago nam je da smo mogli prisustvovati ovoj humanitarnoj akciji i barem malo uljepšati dane ovim klincima. Kada vidiš ovu djecu shvatiš kako se često u životu zamaraš nepotrebnim problemima" rekao je Modrić koji je proteklog vikenda upisao prve minute za Real otkako se ozlijedio prije mjesec dana. U susretu protiv Leganesa ušao je u igru u 62. minuti umjesto Matea Kovačića.

"Sretan sam što sam se vratio. Pola sata s posljednje utakmice puno mi je značilo. Sada moram nastaviti s treninzima i dizanjem kondicije. Koljeno je sada stabilno i to je najvažnije," dodao je.

Veznjak Real Madrida se osvrnuo i na nadolazeću utakmicu protiv Islanda koja je na rasporedu u subotu na praznom Maksimiru.

"Očekuje nas teška utakmica koja bi mogla odrediti tijek kvalifikacija. S pobjedom bi istaknuli kandidaturu za prvo mjesto u skupini," naglasio je.

Izvršni direktor u Ini Tvrtko Perković naglasio je kako je to prva donacija od ukupno šest koju će Ina donirati zavodima za pedijatriju u Hrvatskoj.

Predstojnik Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb Boris Filipović-Grčić naglasio je kako će s doniranih 150.000 kuna biti uređen prostor na intenzivnom odjelu gdje boravi novorođenčad.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.