Sport

Nogomet, Premiership

Premiership: Kane u završnici potopio West Ham

Premiership: Kane u završnici potopio West Ham

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 12. kola Premier lige Bilićev West Ham je u gostima kod Tottenhama izgubio 2-3 zahvaljujući Harryju Kaneu koji je u samoj završnici postigao dva pogotka.

West Ham je poveo golom Michaila Antonija u 24. minuti, a poravnao je u Harry Winks 51. Bilićevi "čekičari" ponovno su poveli u 68. minuti kada je Manuel Lanzini realizirao penal.

I kad se je činilo da će West Ham upisati važnu pobjedu koja bi ga gurnula prema sredini tablice, uslijedio je preokret. U 89. Harry Kane pogađa za 2-2, a potom u sudačkoj nadoknadi (90+1) iz penala donosi pobjedu Tottenhamu.

Veznjak Manchester Cityja Yaya Toure, koji se nalazi u nemilosti trenera Guardiole, bio je dvostruki strijelac u pobjedi 2-1 protiv Crystal Palacea u 12. kolu Premier lige. U svom prvom nastupu ove sezone u Premier ligi Yaya Toure je zabio u 39. i 83. minuti i tako je Manchester City zadržao korak sa Liverpoolom u borbi za naslov prvaka.

Unatoč velikoj dominaciji, Liverpool u gostima nije uspio svladati Southampton, ostalo je 0-0, a Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za "redse".

U derbiju kola Manchester United i Arsenal su na Old Traffordu odigrali 1-1. United je poveo golom Mate (68), a poravnao je Giroud (89).

Vodeći Liverpool i Manchester City imaju po 27 bodova, a slijede Arsenal i Chelsea sa po 25 bodova. Chelsea u nedjelju ima priliku preuzeti prvo mjesto ako u gostima pobjedi Middlesbrough.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.