Sci-Tech

Mobiteli

Neuništiva Nokia se vraća u prodaju

Neuništiva Nokia se vraća u prodaju
Nokia

Na hrvatsko tržište u prodaju je stigla Nokia 3310, klasični mobitel s tipkama

Legendarna Nokia 3310, nakon 17 godina ima nasljednika – novi model Nokia 3310 (2017) predstavljen u Barceloni na MWC-u u veljači ove godine stigao je u prodaju na hrvatsko tržište, javlja mobil.hr. Telefon s kojim ćete moći jako dugo razgovarati između dva punjenja baterije dostupan je u internetskoj trgovini mobis.hr. Mobis.hr je sredinom svibnja ove godine otvorio prednarudžbe u internetskoj trgovini, a prvi kupci će svoje uređaje zaprimiti već tijekom idućeg tjedna.

Sudeći prema interesu i upitima, mnogi su izjavili da su zainteresirani za kupnju, Hrvati žele kupiti Nokiju 3310 koja pobuđuje emocije i mnoge podsjeća na njihov prvi mobitel. Nokia 3310 je najprodavaniji model mobitela u Hrvatskoj. I dok će jedni taj telefon zaista i koristiti, drugima će to biti svojevrsni backup mobitel, u situacijama kada pametni telefon zakaže.

U odnosu na prethodnika, nova Nokia 3310 je gotovo u pola tanja i čak 53 grama lakša od prve 3310. Ne nudi se mogućnost zamjene kućišta kao kod originala, ali poveznica s originalnom ipak postoji. Zasigurno je najprepoznatljivija klasična tamno-plava boja, a iz Mobisa najavljuju i dodatne boje – žutu, crvenu i sivu.

Nokia 3310 ima 2,4-inčni ekran u boji opremljen s polarizirajućim slojem koji omogućava nesmetano korištenje čak i prilikom izrazito jakog osvjetljenja, 2-megapikselnu kameru s bljeskalicom. Ono što će vas sigurno osvojiti jeste trajanje baterije – razgovarati je moguće čak 22 sata dok na čekanju telefon može izdržati čak 31 dan.

U glavnom izborniku nalazi se i Snake odnosno Zmija, igra uz koju su gotovo svi odrasli, a nova verzija dolazi u redizajniranom dizajnu i u boji.

Cijena za mobitel Nokia 3310 je 459 kuna, uz jamstvo od 24 mjeseca.


Reci što misliš!