Sci-Tech

Fotoaparati

CyberShot digitalni fotoaparat koji se aktivira osmjehom

CyberShot digitalni fotoaparat koji se aktivira osmjehom

Možda najsimpatičnija osobina ovog aparata, vrijednog 2,5 tisuće kuna, s osam megapiksela, 3x optičkim zumom i 2,7" LCD zaslonom jest mogućnost da ga aktivirate - smiješkom

Uobičajena gnjavaža s fotoaparatima je da uz njih uvijek morate kupiti dodatnu memorijsku karticu jer, čak ako ju i dobijete s aparatom, ona je tako malog kapaciteta da na nju stane tek nekoliko snimaka.

No, to ne vrijedi za Sonyjev T2: on dolazi s raskošnih 4 GB ugrađene memorije tako da nikad ne morate brinuti hoćete li imati dovoljno prostora za snimke. U samom aparatu imate cijeli niz funkcija za prikaz snimaka koje možete organizirati u albume, ukrasiti različitim pozadinama i okvirima.

T2 je primjerak fashion kategorije Cyber-shota, koju karakterizira lifestyle dizajn (možete birati između pet različitih živopisnih boja), malene dimenzije i kvalitetno kućište od metala. U to kućište ugurana je i najnovija tehnologija kao što su optička stabilizacija slike i visoka osjetljivost (do ISO 3200), kakvu ne biste očekivali u ovako malom uređaju.

No, možda najsimpatičnija osobina ovog aparata, vrijednog 2,5 tisuće kuna, s osam megapiksela, 3x optičkim zumom i 2,7" LCD zaslonom jest mogućnost da ga aktivirate - smiješkom. Da, dobro ste pročitali - aparat će prepoznati ne samo lice u kadru, već i trenutak u kojem se nasmiješi - i upravo će tada 'okinuti'.

 


Reci što misliš!