Sci-Tech

Konferencija

U Rovinju od 14. do 18. listopada 13. konferencija HrOUG

U Rovinju od 14. do 18. listopada 13. konferencija HrOUG

Očekuje se 600-tinjak IT specijalista iz zemlje i inozemstva koji će uz stručna predavanja, moći dobiti uvid u novosti iz Oracleove ponude

Oracle i Hrvatska udruga Oracle korisnika (HrOUG) od 14. do 18. listopada organiziraju svoju 13. konferenciju. HrOUG konferencija, najveći skup korisnika Oracle tehnologije u Hrvatskoj, bit će i ove godine održana u Rovinju, u hotelima Eden i Park.

Konferenciju će otvoriti Davor Ranković, predsjednik HrOUG-a a sudionicima će se obratiti Marin Tadić, direktor Oracle Hrvatska, Pavlos Hadjidemetriou, regionalni direktor Oraclea za partnere iz jugoistočne Europe i Austrije te Alojzije Jukić, direktor hrvatske podružnice Hewlett-Packarda, generalnog pokrovitelja konferencije.

HrOUG konferencija će i ove godine pokriti sva značajnija IT područja kao što su upravljanje sustavima, razvojni alati i metodologije, aplikacije i integracijska rješenja, pohrana podataka, virtualizacija, sigurnost kontinuiteta poslovanja i drugi.

Očekuje se 600-tinjak IT specijalista iz zemlje i inozemstva koji će uz stručna predavanja, moći dobiti uvid u novosti iz Oracleove ponude, razmjenjivati iskustva te sudjelovati na radionicama i demogroundima. Pored brojnih domaćih izlagača, i ove godine radionice će držati Steve Muench, najbolji predavač HrOUG-a u posljednje tri godine prema glasovima sudionika konferencije. Najavljen je i dolazak Deborah Lilley, potpredsjednice engleske Oracle korisničke udruge te Daniela Morgana, glavnog predavača za Oracle-ove programe na University of Washington.

HrOUG djeluje od 1995. godine s ciljem razmjene znanja i iskustava o primjeni Oracle tehnologije te unapređenja komunikacije između Oracle korporacije i korisnika u Hrvatskoj. Udruga broji preko 130 članova među kojima su i Agrokor, FINA, HEP, T-com, Lantea grupa, i mnogi drugi.


Reci što misliš!