Sci-Tech

Apple

iPad 3 stiže početkom oujka

iPad 3 stiže početkom oujka

Novi krug glasina o iPadu već je krenuo. Kako stvari za sada stoje, novi bi iPad trebao imati Retina zaslon rezolucije 2048×1536, quad-core A6 procesor i vjerojatno 4G LTE.

AllThingsD javlja kako ima informaciju da će Apple održati svoj događaj u Yerba Buena centru u San Franciscu, lokaciji koja inače nije mjesto za velike objave kompanije. Također, AllThingD navodi kako će Apple održati događaj u prvom tjednu sljedećeg mjeseca.

Osim što bi mogao imati Retina zaslona i quad-core procesor, smatra se kako iPad 3 ima unaprijeđene mogućnosti za fotografije, te bolji vijek trajanja baterije, a slike koje su nedavno procurile na webu pokazuju kako će iPad 3 biti jednak izgledom kao i njegovi prethodnici.

Apple, kao kompanija, je u odličnom stanju. Cijena dionice je narasla preko 500 dolara, što je najviše u povijesti neke tech kompanije, a u banci imaju 98 milijardi dolara gotovine od čega će se dobar dio zasigurno uložiti u daljnji razvoj proizvoda.

Također, kompanija je od lansiranja originalnog iPada prodala preko 55 milijuna tableta, što je daleko ispred konkurencije koja još uvijek, čak i 3 godine nakon pojave prvog iPada, još uvijek pokušava uloviti ritam Applea.

Osim iPada, često se medijima povlači kako Apple sprema i svoje viđenje TV-a, no o tome za sada nema riječi.

Više na Zimo.co .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.