Sci-Tech

Nakon nekoliko mjeseci rada

Predstavljen redizajnirani portal Tulumarka.com

Predstavljen redizajnirani portal Tulumarka.com

Najposjećeniji domaći portal za izlaske Tulumarka.com predstavio je redizajnirane stranice

Nakon nekoliko mjeseci rada, svjetlo dana ugledao je redizajnirani portal Tulumarka.com, a rezultat je pregledniji i informativniji portal, veći formati fotografija te nekoliko novih funkcionalnosti.

Osim novog dizajna, portal je doživio i određene sadržajne promjene. Najpopularniji sadržaji i dalje su atraktivne galerije iz klubova (link: http://www.tulumarka.com/galerije), po čemu je Tulumarka poznata još od samih početaka. Dodatno su naglašena događanja i klubovi, te njihova povezanost s ostalim sadržajima na portalu.

Cjelina 'Ulaznice' (link: http://www.tulumarka.com/ulaznice) potpuna je novost - osim kupovine ulaznica i osvajanja istih putem nagradnih igara, Tulumarka će svojim korisnicima u suradnji s najpopularnijim noćnim klubovima omogućiti rezervaciju mjesta u klubu i prijavu na popis, čime ovaj najposjećeniji domaći portal za izlaske želi postati centralno mjesto za ovu vrstu usluge.

'Predstavljanje redizajniranog portala prva je faza nove Tulumarke, a do kraja godine posjetiteljima ćemo predstaviti još jednu veliku cjelinu koja će biti potpuna novost i za koju vjerujemo da će izazvati velik interes' - najavio je voditelj projekta Branimir Prskalo.

Tulumarka.com pokrenuta je 2004. godine, a u listopadu 2011. godine pridružena je portalima Teen385.com i MojFaks.com. Za aktualni dizajn zaslužni su Blagonic Brothers.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.