Sci-Tech

Bolje aplikacije

TP Vision najavio televizore s Android OS-om

TP Vision najavio televizore s Android OS-om

TP Vision ove godine planira lansirati svoj prvi Philips TV s Android operativnim sustavom. Europa i Rusija bit će prva tržišta na kojima će u drugom kvartalu 2014. bit dostupni Philips televizori s Androidom. Android OS će obogatiti Smart TV iskustvo, pružiti brže i fluidnije korištenje TV-a uz uživanje u igrama na ovim vrhunskim televizorima.

Brže korisničko iskustvo i poboljšana ponuda aplikacija

Android je danas najzastupljeniji operativni sustav na tržištu mobilnih pametnih uređaja. Svjesni te činjenice u TP Visionu su odlučili proizvesti iznimno snažan, tehnološki napredan i inovativan televizor kombinirajući upravo prednosti Android OS-a s velikim TV zaslonom i postojećim mogućnostima Smart TV-a. Brz odaziv, interoperabilnost i povezivost te usredotočenost na aplikacije i sadržaj ojačati će ulogu TV-a kao centra zabave u dnevnoj sobi.

Najbolje od oba svijeta: Philips Smart TV aplikacije i Google Play Store

Philips TV s Androidom dodatno će proširiti bogatu ponudu aplikacija na Philips Smart TV portalu. Novi televizor iz Philipsa karakterizirat će mogućnost kombiniranja široke ponude aplikacija dostupnih u Google Play Store-u s postojećim Smart TV aplikacijama, uključujući video na zahtjev, Electronic Program Guide EPG te streaming glazbe.

Philips TV postaje moćna platforma za igre

Brz Android operativni sustav zajedno s četverojezgrenim procesorom pretvorit će Philips TV u snažan uređaj za igranje kojeg karakterizira velik zaslon i bogat izbor igara dostupnih na Google Play-u.

Lako povezivanje s pametnim uređajima

Uvođenjem Android OS-a, Philips TV približit će se pametnim telefonima i tabletima koje podržavaju Android sustav, a pritom zadržati mogućnost bezbrižnog povezivanja i djeljenja sadržaja s uređajima koji podržavaju Apple iOS.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.