Sci-Tech

Mobilne aplikacije

Viber nudi nove mogućnosti: Pratite poznate osobe i tvrtke

Viber nudi nove mogućnosti: Pratite poznate osobe i tvrtke

Viberova nova beta opcija Public Chats omogućava korisnicima praćenje objava poznatih osoba i tvrtki unutar Viber aplikacije za iOS i Android uređaje

Viber, popularna aplikacija za slanje trenutačnih poruka i obavljanje glasovnih poziva uporabom internetske veze, dobila je novu mogućnost koja se trenutačno nalazi u beta fazi razvoja.

Riječ je o Public Chats funkcionalnosti koja će omogućiti javnu komunikaciju i rasprave poznatih ličnosti i tvrtki sa svojim poklonicima. Glavni izvršni direktor Vibera, Talmon Marco, nazvao je ovu funkcionalnost svojevrsnim socijalnim eksperimentom.

Korisnici će moći pogledati o čemu poznati i druge zanimljive osobe pričaju te tako zadovoljiti svoju znatiželju, no neće moći dati svoj komentar (osim ako imaju te osobe u svojim vlastitim kontaktima). Svi komentari putem Public Chats opcije su javni, a svaka diskusija će imati vlastiti URL.

Viber je za početak okupio nekoliko partnera kao što su bloger Perez Hilton, zvijezda Youtubea Tyler Oakley i DJ Paul van Dyk, koji će pomoći u promoviranju usluge.

Korisnici koji misle da su zanimljivi mogu se i sami prijaviti za ovu uslugu čime konkuriraju za jedno od 300 trenutačno slobodnih mjesta u ovoj usluzi.

Public Chats opcija bit će vidljiva korisnicima u novoj 5.1 verziji Vibera za iOS i Android uređaje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.