Sci-Tech

Apple Watch 2 s FaceTime kamerom?

Apple Watch 2 s FaceTime kamerom?

Prema pisanju internetske stranice 9to5Mac budući Watch 2 bi trebao stići s integriranom FaceTime kamerom. Prema njihovim saznanjima kamera bi trebala biti smještena u gornji dio okvira sata. Kao glavna prednost kamere navodi se mogućnost obavljanja video poziva izravno sa sata.



Što se tiče baterije za sada nema dobrih vijesti. Očekuje se da kapacitet baterije ostane isti kao i sada ili da se tek neznatno poveća. Razlog tomu je navodni feedback od korisnika koji navode kako im nije prevelika tlaka preko noći stavljati sat na punjenje.

Iduća verzija Appleovog sata bi također trebala biti manje ovisna o iPhoneu, a to tvrtka namjerava postići pomoću nove tehnologije bazirane na Wi-Fi-ju. Kako? Taj podatak za sada ostaje obavijen velom tajne, odnosno, ne zna se. Za kraj recimo i to kako bi nova verzija sata trebala stići i u više izvedbi kako bi se popunio cjenovni jaz između čeličnog modela od 1.000 dolara, te najskupljeg Edition modela od 10.000 dolara.

Naravno, što će sve točno naći unutar novog Watcha 2 zasigurno ne zna ni sam Apple, ili zna pa ove informacije služe kao probni baloni kako bi se ispitala naklonost budućih kupaca. Kako god, dok se ne pojave službene specifikacije sve navedno smatrajte najobičnijim glasinama.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.