Politika

ususret izborima

Penava u Zadru: Budućnost Hrvatske je na mladima, poljoprivrednicima, ribarima, obrtnicima

Penava u Zadru: Budućnost Hrvatske je na mladima, poljoprivrednicima, ribarima, obrtnicima

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava u sklopu nacionalne kampanje posjetio je drugi najveći dalmatinski grad Zadar gdje se susreo s građanima i simpatizerima te članovima stranke.

Pružio je s glavnim tajnikom Domovinskog pokreta Josipom Dabrom i političkim tajnikom Damirom Barnom podršku svim kandidatima na listi u IX. Izbornoj jedinici, a koju predvodi dr. Damir Biloglav.

„Tijekom kampanje obilazimo Hrvatsku od Dunava na istoku do Prevlake na jugu. Svakodnevno se susrećemo s „običnim“ ljudima u njihovim maslinicima, radionicama, na oranicama. Dosta nam je veleumne, diplomatske priče koja uvažava sve samo „malog“ čovjeka, Hrvata koji stvara egzistenciju za svoju obitelj s deset prstiju, ne. Naša poruka je ono što u svom duhu i naravi jesmo – oslanjanje na trud, rad, znoj, znanje svakog našeg čovjeka. Bez filozofije, uvažavajući sve drugo, ali prvo poštujući svoje ljude. Više povjerenja u Hrvate, više ulaganja u našu mladost, u poljoprivredu, umirovljenike. To je jedni mogući put kojim smo kročili i u Domovinskom ratu. Ove države nebi bilo da nije bilo hrvatskog naroda i hrvatskih branitelja na čelu s prvim hrvatskim predsjednikom. Ne postoji nitko na svijetu kome je više stalo do Hrvatske od nas samih. To mora biti jasno“, poručio je predsjednik Penava.


Na podršci se predsjedniku Penavi zahvalio dr. Damir Biloglav, nositelj liste u IX. izbornoj jedinici i predsjednik Domovinskog pokreta Zadarske županije.

Zajedno su s građanima u razgovoru razmijenili ideje i stavove te predstavili osnovne politike Domovinskog pokreta važne za ovu izbornu jedinicu, poput pitanja hrvatskih otoka. Iz Dalmacije je Domovinski pokret poručio:
„Vrijeme je za pokret! Ustanite i ostanite!“.

 


Reci što misliš!