Politika

reakcije

Akcija mladih: Isprika HDZ-u ne dolazi u obzir!

Akcija mladih: Isprika HDZ-u ne dolazi u obzir!
Marko Dimić/PIXSELL

Prenosimo reagiranje Akcije mladih uz dopis koji su zaprimili od Etičkog povjerenstva u izborima zastupnika u Hrvatski sabor, a kojim se traži da Akcija mladih (Ante Rubeša i Marko Pupić-Bakrač) uklone promidžbene materijale na kojima pale zastavu i "Etički kodeks" HDZa te se ispričaju HDZu i njegovim članovima.

- Akcija mladih neće se ispričati kriminalnoj organizaciji pod nazivom HDZ niti će ukloniti svoje predizborne plakate na kojima članovi Akcije mladih i kandidati u IX. izbornoj jedinici Ante Rubeša i Marko Pupić-Bakrač pale zastavu HDZa i "Etički kodeks" te stranke.

Kriminalna organizacija HDZ nije se ispričala hrvatskim građanima za pljačku, korupciju, kriminal, nepotizam i klijentelizam koji provode nad svojom zemljom i svojim građanima zadnjih 30 godina i ne pada nam napamet ispričati se.

Dapače ovim putem pozivamo građane da nastave putem kojim smo krenuli i simboličnim činom pokažu kriminalnoj organizaciji što misle o njoj i pljački koju provode! 

Gospodo iz kriminalne organizacije vratite pare koje ste ovom narodu opljačkali!

Gospodo iz Etičkog povjerenstva predlažemo Vam da umjesto prijetnji onima koji se bore protiv kriminala i pljačke ove zemlje pročitate Etički kodeks HDZa i prijavite svih 200.000 članova te kriminalne organizacije, navode Rubeša i Pupić Bakrač.


Reci što misliš!