Politika

priopćenje

Marko Pupić-Bakrač nazočit će sjednici skupštine u ponedjeljak

Marko Pupić-Bakrač nazočit će sjednici skupštine u ponedjeljak

Vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač najavio je danas da će u ponedjeljak 18.ožujka nazočiti nastavku sjednice županijske skupštine. Odlučio je to nakon što je, kako je objasnio u priopćenju, predsjednik skupštine Željko Lončar izrekao opomenu njegovog stranačkog kolegi na hodniku.

Kako je u svojem priopćenju medijima objasnio Marko Pupić Bakrač danas je predsjednik skupštine Zadarske županije izrekao opomenu vijećniku Rubeši (AM) na hodniku. Čovjek ne zna da vijećnik treba biti prisutan na sjednici kako bi mogao izreći prema njemu bilo kakve sankcije. Što je  slijedeće ? Valjda će nam Lončar  slati kaznene sankcije putem maila i pošte kada mu se ne svide naši istupi u javnosti !?

Budući da kako je dodao, želi istjerati stvari na čistac najavio je dolazak na nastavak sjednice koji je zakazan za 18.03.2019 godine u 12 sati. 

Podsjetimo, sjednica je prekinuta prošlog tjedna jer je Marko Pupić Bakrač zauzeo govornicu kako bi izrazio nezadovoljstvo načinom vođenja aktualnog sata od strane predsjednika skupštine Željka Lončara. Budući da je zbog izrečenih opomena udaljen sa sjednice, nije se mogao danas pojaviti na nastavku sjednice, koja je opet prekinuta zbog nedostatka kvoruma vladajućih, nakon što je oporba napustila sjednicu. 

Zbog izrečenih opomena ne bi se smio pojaviti na nastavku sjednice ni u ponedjeljak. Hoće li mu biti zabranjen ulazak u Veliku vijećnicu, ili će se sjednica opet prekinuti ili biti odgođena, teško je trenutačno predvidjeti. 


Reci što misliš!