Kultura

foto vijest

U biogradskoj knjižnici Sanin Karamehmedović predstavio zbirku "Terca na tišinu"

U biogradskoj knjižnici Sanin Karamehmedović predstavio zbirku

Noć knjige u Gradskoj knjižnici Biograd na moru protekla je uz gostovanje Sanina Karamehmedovića i promocije knjige "Terce na tišinu".

Sanin Karamehmedović, autor i osnivač dubrovačkog benda Silente, objavio je prvu zbirku pjesama Terca na tišinu! Sančo, kako ga znaju fanovi, na glazbenoj je sceni prisutan od 2012. kada je objavljen prvi album Silentea. Nakon godina oklijevanja objavljuje vlastitu zbirku pjesama s ukupno 40 uradaka.

Uz već uglazbljene pjesme iz repertoara Silentea po izboru autora te u njihovoj originalnoj verziji, bez studijskih ispravaka, skraćivanja ili produljivanja, u Terci na tišinu nalaze se i neuglazbljene pjesme.

Pjesme prate i osobni komentari autora, ali i priče o bendu s kojim je višestruki dobitnik glazbenih, kulturnih i umjetničkih priznanja.

- Naša je publika mogla uživati u pregršt predivnih stihova, te zanimljivih priča i dogodovština kako o pisanju i stvaranju, tako i o bendu i nastupima.

Kao što je rečeno na početku književne večeri: vrijedilo je čekati Sanina i ovo gostovanje više od godinu dana, napisali su na Facebook stranici GKBnM.
 


Reci što misliš!