Politika

ministar graditeljstva

Ministar Kuščević u Škabrnji obišao radove na izgradnji infrastrukture

Ministar Kuščević u Škabrnji obišao radove na izgradnji infrastrukture
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević u pratnji pomoćnika ministra mora, prometa i infrastrukture Josipa Bilavera i Anje Šovagović Despot danas je posjetio Škabrnju

Obišli su radove na izgradnji nove infrastrukture u mjestu, prije svega radi projekta poticanje stanogradnje,  jednog od prioritetnih projekata  kako bi što veći broj mladih obitelji uspjele riješiti svoje stambeno pitanje.

Načelnik Općine Škabrnja Nediljko Bubnjar upoznao nas je sa svim razvojnim projektima koji se provode, naročito što se tiče programa POS-a, vidimo da među mladim obiteljima interes postoji, i već smo dogovorili daljnju suradnju i početak pripreme tog projekta već na jesen ove godine.

Drago nam je vidjeti kako Općina Škabrnja napreduje, u školi je sve više djece i Vlada će i dalje nastaviti podupirati  i Škabrnju i rad načelnika kako bi svi planirani projekti ugledali svjetlo dana – rekao je ministar Kuščević.

Ministar je s pratnjom obišao općinu, radove na izgradnji nogostupa ispred  lokalne osnovne škole, i poklonio se spomeniku palim žrtvama Domovinskog rata.

 


Reci što misliš!