Politika

Izbori 2007.

GONG poziva volontere promatrače

GONG poziva volontere promatrače

U GONG-u također napominju da je ovo njihovo posljednje "masovno" promatranje te je ono zapravo posljednja šansa za sve zainteresirane da dožive jedno ovakvo zanimljivo životno iskustvo

GONG će i na predstojećim izborima obavljati promatranje izbornog dana i paziti da izbori prođu u skladu s odgovarajućim zakonskim propisima.

Ovim putem pozivaju građane da nam se priključe, odnosno da zainteresirani punoljetni građani kao promatrači volontiraju za GONG. Promatranje izbora je šansa da se u izbornom procesu sudjeluje aktivnije, a ne samo kao birač, šansa da građani svojim djelovanjem pridonesu poštenim i slobodnim izborima, a time i daljnjem jačanju povjerenja u izborni proces i demokratske vrijednosti u hrvatskom društvu.

U GONG-u također napominju da je ovo njihovo posljednje "masovno" promatranje te je ono zapravo posljednja šansa za sve zainteresirane da dožive jedno ovakvo zanimljivo životno iskustvo. U budućnosti će se GONG više posvetiti pojedinim fazama izbornog procesa (npr. ažuriranje popisa birača, praćenje financiranja izborne kampanje političkih stranaka i neovisnih kandidata) a u puno manjem opsegu ćemo promatrati izbore na samim biračkim mjestima.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na slijedeće načine:

- na web stranici www.gong.hr može se ispuniti prijavnica za promatranje izbora

- mogu se prijaviti na broj telefona 01/550-5555

- također se mogu prijaviti na telefon i e-mail Regionalnog ureda GONG-a u Zadru: 023/300-122 (svaki radni dan od 08:00 - 16:00h), zadar@gong.hr


Reci što misliš!