Politika

Moda i politika

Cindy McCain na konvenciji "obukla" 300.000 dolara!

Cindy McCain na konvenciji

Supruga predsjedničkog kandidata američke Republikanske stranke, Cindy McCain nosila je na sebi oko 300.000 dolara na stranačkoj konvenciji održanoj u ponedjeljak, procijenio je časopis Vanity Fair.

Samo njene dijamantne naušnice od tri karata procijenjene su na 280.000 dolara, navodi časopis na svom portalu. Ogrlica od četiri reda perli vrijedi od 11.000 do 25.000 dolara. Aktualna prva dama, Laura Bush koja se na tribini pojavila sa Cindy McCain, imala je na sebi odjeće i nakita koji se procjenjuju na svega 3.425 do 4.325 dolara. Obje su izabrale istog kreatora - Oscara de la Rentu, prijatelja Cindy McCain

Vanity Fair  procjenjuje da je haljina Laure Bush koštala oko 2.500 dolara, dok je ona koju je nosila supruga republikanskog kandidata bila skuplja za oko 500 dolara. Krajem kolovoza, McCain nije znao odgovoriti na pitanje jednog novinara koliko kuća posjeduje. Taj gaf su efektno iskoristili u izbornom štabu demokrata.

Cindy McCain je nasljednica veletrgovine pivom. Ona je priznala da je poreznoj upravi 2006. prijavila porez od šest milijuna dolara.


Reci što misliš!