Politika

Prepucavanja

Čačić: Bandić u Zagrebu nije napravio ništa

Čačić: Bandić u Zagrebu nije napravio ništa

'Premijer je otišao hvatati morski zrak, a gradonačelnik planinski. Osim tramvaja, nije završio nijedan obećani projekt'

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić na današnjoj konferenciji za novinare žestoko je napao zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića usporedivši ga s bivšim premijerom Ivom Sanaderom

'Premijer je otišao hvatati morski zrak, a gradonačelnik planinski. Osim tramvaja, nije završio nijedan obećani projekt, nije izgradio kongresni centar, ništa nije realizirano od priče o gradu na Savi, ukratko, nije napravio ništa', rekao je Čačić.

Ovaj nedokazani gradonačelnik, nastavio je prati Čačić Bandića, sada želi biti 'gradonačelnik države'. Jedina dobra stvar je što će ako dođe do Pantovčaka upravljati daleko manjim proračunom, od 50 milijuna kuna, pa će i šteta biti manja, istaknuo je šef HNS-a.

Ponovio je da ni u jednom trenutku nije bio vlasnik nijedne dionice Fime, a s Kutlom je imao veze kada se HDZ devedesetih domogao Coldinga i tada je dio te tvrtke kupio Kutle.

'U zadnjih dvadeset godina mene se uvijek uvlači u afere, a jedino što su mi dokazali je pogrešno parkiranje', kazao je Čačić.

Inače, da je Čačić bio vlasnik 50 posto dionica varaždinske Fime izjavio je danas Damir Kajin. Ali ni njemu predsjednik HNS-a nije ostao dužan.

'Kajin je inače dokazani stručnjak u tom području, ali eto došlo je do manje greške', ironičan je bio Čačić.

 


Reci što misliš!