Politika

SDP

Antičević-Marinović: Nije istina da je Kalmeta kupio zadarske SDP-ovce!

Antičević-Marinović: Nije istina da je Kalmeta kupio zadarske SDP-ovce!

"Čime je nas Kalmeta kupio?? Time što našim simpatizerima prijete ako budu i dalje dolazili u zadarsku podružnicu da će ostati bez posla?"

Predsjednica zadarskog SDP-a i saborska zastupnica Ingrid Antičević-Marinović danas je na konferenciji za novinare namjeravala govoriti o javnoj nabavi kao najboljem načinu suzbijanja korupcije, no čim je sjela, novinari su je pitali je li Božidar Kalmeta kupio čelnike zadarskog SDP-a.

Naime, novinari su joj postavili ovo i još neka pitanja na temelju izjave SDP-ovog gradskog vijećnika Željka Mikina koji je rekao kako SDP istražuje zapošljavanja u poduzećima u vlasništvu Grada.

"To nije istina! Čime je nas Kalmeta kupio?? Time što našim simpatizerima prijete ako budu i dalje dolazili u zadarsku podružnicu da će ostati bez posla? Ili možda time što naši članovi invalidi dobivaju otkaze u gradskim poduzećima?", odgovorila je Marinović, no novinari nisu posustajali pa su je upitali zašto je šutila tijekom saborske rasprave o povjerenju ministru Božidaru Kalmeti te zašto ga je hvalila u jednom o intervuja.

"Ja sam tada bila u Strasbourgu, a da sam bila tamo, onda bih sigurno rekla što mislim! I nije istina da da sam Kalmetu hvalila u nijednom intervuju", demantirala je Antičević-Marinović.


Reci što misliš!