Politika

Komentar

Šeks: Sanader je htio stvoriti paralelan sustav zapovijedanja

Šeks: Sanader je htio stvoriti paralelan sustav zapovijedanja

"Presječen njegov pokušaj da, nakon što je dezertirao, stvori paralelnu liniju zapovijedanja kojom bi on davao naloge pojedinim članovima Vlade i ministrima bez ikakve odgovornosti", konstatirao je Šeks

Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks boravi u Splitu, a novinarima će uvijek rado reći koju o političkoj situaciji u državi i povratku bivšeg šefa stranke u saborske klupe.

O Sanaderu Šeks nema baš lijepe riječi.

"Presječen njegov pokušaj da, nakon što je dezertirao, stvori paralelnu liniju zapovijedanja kojom bi on davao naloge pojedinim članovima Vlade i ministrima bez ikakve odgovornosti", konstatirao je Šeks.

Od svrgavanja Vlade neće biti ništa, uvjeren je. "Izglasavanje nepovjerenja predsjednici Vlade ostat će samo na pokušaju. Nema dovoljno zastupnika koji bi podržali nepovjerenje Jadranki Kosor i tako doveli do prijevremenih izbora", ocjenjuje Šeks.

Gdje će Sanader, kako će on glasati, zanimalo je novinare. Nije se Šeks htio zalijetati. "Kako će se Sanader ponašati, vidjet ćemo kad dođe do glasovanja", oprezan je potpredsjednik Sabora. Ili možda zna, ono što drugi ne znaju. Pila naopako?

Sanader je opet zabavio naciju sa obrazloženjem svog povratka u politiku, to mu je posljednju godinu dana izgleda "forte". Šeks ima svoje viđenje Ivinog "come backa".

"Ta odlučna borba protiv kriminala i korupcije se razmahala i počela njegovim odlaskom iz aktivne politike. Ako to malo izanalizirate, možda ćete vidjeti da upravo te događaje Sanader ocjenjuje iznenađujućim i nedemokratskim", ustvrdio je Šeks.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.