Politika

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić

'Nadam se da će Jadranka kud i Ivo'

'Nadam se da će Jadranka kud i Ivo'

Bijesan je zbog toga što u mjerama za oporavak gospodarstva i u projektima Vlade nema niti jedan koji se odnosi na Slavoniju, Baranju i Srijem

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić je danas sa Glavnog odbora stranke u Vukovaru poručio da se nada da će i Jadranka Kosor "kud i Ivo".

"Sramotno je da se premijerka Kosor proglašava glavnim borcem protiv korupcije i kriminala. Upravo je ona godinama govorila: Kud Ivo, tu i ja. Nadam se da će tome i biti tako", kazao je Šišljagić te dodao kako je u HDZ-u postoji više udruženih zločinačkih pothvata.

Prema Šišljagiću, ti su zločinački pothvati doveli do 320 tisuća nezaposlenih, zaduženja od 46 milijardi eura, političke korupcije i gospodarskog pothvata.

Činjenica da u Hrvatskoj "malo tko vidi perspektivu" naziva "zločinom protiv hrvatskog naroda i države".

"Dotaknuli smo dno života zbog HDZ-ova načina vladanja", kazao je Šišljagić te nabrojao da su u osam godina HDZ-ovog vladanja progonjeni hrvatski branitelji, da je došlo do kriminalizacije Domovinskog rata, izručenja branitelja Haagu kao i lova na branitelje na granicama kao da su zečevi.

Bijesan je zbog toga što u mjerama za oporavak gospodarstva i u projektima Vlade nema niti jedan koji se odnosi na Slavoniju, Baranju i Srijem. Na početku zasjedanja je pročitano pismo Branimira Glavaša koji je iz BiH poručio da je nevin te da nastavlja borbu za dokazivanje iste.

"Ljubav prema Bogu, hrvatskoj domovini, slavonskom zavičaju i voljenom Osijeku, prema sinu i obitelji, prijateljima, ali prema plemenitoj ideji zvanoj HDSSB, neiscrpni mi je izvor snage, motiva i želje za neodustajanjem i napredovanjem, za nastavkom borbe za pravdu i istinu, za zajedničku borbu za bolji život Slavonije, Baranje i Hrvatske", napisao je Branimir Glavaš.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.