Politika

Gdje su nestale moralne vrijednosti

Programe po kojima su izabrani nisu ispunili

Programe po kojima su izabrani nisu ispunili

Biološki opstanak Hrvata u Republici Hrvatskoj do sada nisu narušili svi okupatori skupa kao što se dogodilo za vladanja njihove vlasti

Dvije vladajuće stranke, naročito SDP i HDZ, programe po kojima su izabrani nisu ispunili, a već sada najavljuju iste kandidate i za sljedeće izbore. Hoće i dalje nagrade za neuspjehe i u sljedećem mandatu, piše Stranka hrvatskog zajedništva.

Nemaju rezultata jer im programi nisu odraz moralna čovjeka, odraz mudrosti - nemaju volje da u programima na prvom mjestu budu moralne vrijednosti.

Dakle po moralnim vrijednostima spasit će Hrvata vjera u čovjeka što je uvjet zdravim međuljudskim odnosima. Čvrstom vjerom u etički sadržaj, može se kontrolirati materijalnu stranu, kanimo se diletanata i njihovih moći govora - koji se koriste lukavstvom, neznanjem naroda i sustavom mlade države. Narod koji želi budućnost za osnovu treba moralne vrijednosti.

Biološki opstanak Hrvata u Republici Hrvatskoj do sada nisu narušili svi okupatori skupa kao što se dogodilo za vladanja njihove vlasti.

Posljedica takve vladavine u Republici Hrvatskoj je:

1. opadanje nataliteta

2. neobrađena polja

3. uništenje industrijske proizvodnje

4. droga kojom potencijalni porobljivači truju građane Republike Hrvatske

5. destimuliranje Hrvata u emigraciji za povratak u domovinu

Hrvatski narod navedene posljedice mora vidjeti kao najveće probleme i više ne dozvoljavati ponižavanje i gašenje života u Hrvatskoj.

SHZ/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.