Politika

Propust

Kotromanović: Žao mi je što Markač nije došao u Zadar

Kotromanović: Žao mi je što Markač nije došao u Zadar

''Žao mi je naravno, čovjek je trebao biti dolje i žao mi je što nije došao", istaknuo je Kotromanović, koji smatra da se radi o propustu Zadarske županije

"Nisam znao da general Mladen Markač nije bio pozvan u Zadar, žao mi je što nije došao", rekao je ministar obrane Ante Kotromanović komentirajući propust što jednom od glavnih zapovjednika u Vojno-redarstvenoj operaciji 'Maslenica '93.' nije upućen poziv za svečanost koja je obilježena jučer u Zadru. Kaže, Ministarstvo obrane nije krivo za propust.

"To nije bila stvar Ministarstva obrane. Ja sam dobio poziv isto kao i drugi. Žao mi je naravno, čovjek je trebao biti dolje i žao mi je što nije došao", istaknuo je Kotromanović, koji smatra da se radi o propustu Zadarske županije.

"Oni su organizirali. Mi smo participirali u smislu da smo dali klapu i orkestar. Nismo se bavili pozivnicama. Mogu samo reći, što se tiče MUP-a, da znam kakva je bila njegova uloga u 'Maslenici' i drugim operacijama hrvatske vojske i MUP-a, da su oni bili važni, ključni i da se bez njih ne bi moglo. To dobro znam jer sam i ja svojedobno bio pripadnik MUP-a. Žao mi je što Markač nije bio dolje, trebao je biti", naglasio je Kotromanović.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.