Politika

HSP dr. Ante Starčević

Ruža Tomašić pozvala na pravaško ujedinjenje

Ruža Tomašić pozvala na pravaško ujedinjenje

Predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić rekla je da je stranka ispunila dva cilja za ovu godinu, a to su ulazak u EU parlament i što više mandata na lokalnim izborima.

Tomašić je rekla da je njezina stranka osvojila 300 mandata na ovim lokalnim izborima i da je sada pred njima svepravaško ujedinjenje, ali pod uvjetom da nijedan od predsjednika sadašnjih HSP-ova ili bivših predsjednika ne bude dužnosnik u toj stranci.

Kaže da to želi zbog toga što nose teret prošlosti i postoje animoziteti, a vrijeme je da se pusti mladim ljudima jer pravaška opcija ima puno mladih i obrazovanih.

Odgovarajući na pitanje što misli o inicijativi 'U ime obitelji', rekla je da misli da će skupiti dovoljan broj potpisa za refrendum, obzirom da će se svi koji su ljuti zbog stava Vlade, sada angažirati.

Također je molila ljude koji joj šalju pisma za pomoć da se obrate i drugim strankama, jer njezina stranka nema puno novca, a kako kaže, i ona se sama odriče dijela svoje plaće, pa jednostavno nema toliko novca da pomogne svima koji se jave za pomoć pismima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.