Politika

Sastanak Reinera i Bozanića

Reiner: Ne vidim razloga za revizijom vatikanskih ugovora

Reiner: Ne vidim razloga za revizijom vatikanskih ugovora

Predsjednik Sabora Željko Reiner kratko se obratio novinarima nakon dvosatnog razgovora kod nadbiskupa zagrebačkog kardinala Josipa Bozanića.

 

Rekao je kako to sve nije bio službeni sastanak te da je bilo i neformalnog dijela pa je zato sve duže trajalo. Otkrio je i o čemu su razgovarali."Razgovarali smo o mnogim temama, trenutačnoj situaciji u Hrvatskoj, o tome kako nam je svima za raditi na boljitku, prvenstveno standarda hrvatskih građana, o demografskoj politici, potrebi da spriječimo ovaj odlijev mladih, sposobnih ljudi iz Hrvatske. Dakle, više tema koje muče mislim svakog hrvatskog građanina, svaku obitelj".

Crkva se nikada nije uključivala u rad Vlade i države pa i kad je u pitanju demografska politika, naglasio je Reiner koji je rekao i da s Bozanićem nije razgovarao o revidiranju vatikanskih ugovora. Na pitanje što on misli o tome odgovorio je kako smatra da to nije potrebno.

"Revidirati ugovore? Ne vidim razloga za to", rekao je Reiner. Predsjednik Sabora odgovarao je na pitanja i o potpredsjednicima Sabora rekavši kako će s imenima vjerojatno izaći tijekom idućeg tjedna.

Stoga, kad je o sjednici najavljenoj za petak riječ, nema brige.
"Sve će se znati, sve će biti pripremljeno, bez brige budite, u četvrtak će sve već biti pripremljeno".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.