Politika

Ne želi naštetiti Vladi

Mijo Crnoja podnio ostavku na mjesto ministra branitelja

Mijo Crnoja podnio ostavku na mjesto ministra branitelja

Nakon što je portal Index otkrio da novi ministar branitelja ima prijavljenu lažnu adresu prebivališta, ministar branitelja Mijo Crnoja dao je ostavku.

"Protekla su dva dana u kojima smo razglabali i sve sam dokumente dao pravnim ekspertima koji su zaključili da nema krivice. Podnio sam ostavku jer ne želim nanositi štetu Vladi i premijeru.

Nema nikakve krivice koju mi vi stavljate na teret. Pozdravljam sve hrvatske branitelje", kazao je Crnoja novinarima pred Banskim dvorima. Crnoja nije želio odgovarati na putanja.

Crnoja se već u prvom tjednu na dužnosti suočio s nizom afera.Crnoja je već godinama prijavljen u Samoboru na adresi na kojoj nema ništa osim straćare, a cijelo to vrijeme živi u Podsusedu.

Također je otkriveno da je Crnoja zbog nasilja ležao u Remetincu, odnosno da je nokautirao vozača autobusa koji mu je isporučio paket, ali i da godinama maltertira susjedu koja je invalid.

Index je također otkrio da je Crnoja od Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u veljači 2009. godine dobio strogo namjenski kredit za stambeno zbrinjavanje u iznosu od 56 tisuća eura, za izgradnju kuće u Gradni, iako je godinu dana prije imao rješenje o nasljedstvu stana u Podsusedu u kojem i danas živi, a taj zagrebački stan danas se nalazi u njegovom vlasništvu.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.