Politika

Primopredaja zgrade

Mesić otišao iz Ureda bivšeg predsjednika

Mesić otišao iz  Ureda bivšeg predsjednika
Boris Scitar/Zeljko Lukunić/PIXSELL

Zbog primopredaje zgrade u Grškovićevoj 13 u Zagrebu, u kojoj je Ured bivšeg predsjednika Republike Stjepana Mesića, u utorak je održan sastanak glavnog tajnika Ministarstva državne imovine Danijela Škugora i Stjepana Mesića

Na sastanku Mesića i Škugora dogovorene su o tehničke pojedinosti primopredaje zgrade te da će se ona provesti u sljedećih nekoliko dana

O daljnjem korištenju zgrade u Grškovićevoj u Ministarstvu državne imovine kažu kako je potrebno "sagledati njene kapacitete za moguće nove korisnike i njihove potrebe kako bi njena namjena bila što svrsishodnija".

Naglašavaju da je o primopredaji zgrade danas održan sastanak glavnog tajnika Ministarstva državne imovine Danijela Škugora i Stjepana Mesića, na kojem su dogovorene sve tehničke pojedinosti o primopredaji zgrade.

"Dogovoreno je da će se primopredaja nekretnine u Grškovićevoj ulici provesti u sljedećih nekoliko dana. Glede daljnjeg korištenja zgrade u Grškovićevoj, potrebno je sagledati njene kapacitete za moguće nove korisnike, odnosno njihove potrebe, kako bi njena namjena bila što svrsishodnija", ističu u Ministarstvu državne imovine.

Ministar državne imovine Goran Marić rekao je za medije da je to bio klasičan dogovor o primopredaji, koja će se "na ležeran, civiliziran način izvršiti sljedećih dana".
 


 


Reci što misliš!