Politika

Istra

Barban središte kampanje - ima li velike koalicije?

 Barban središte kampanje - ima li velike koalicije?

Istarski Barban, gdje se već dugi niz godina igra poznata Trka na prstenac, bio je jučer središnje mjesto izborne kampanje. Tamo su bili Andrej Plenković, Zoran Milanović, Milan Bandić, ali i premijer na odlasku Tihomir Orešković.

"Očito da je Hrvatska jako u ovom trenutku predvidljiva oko mjesta gdje se možemo sresti, nakon Nove Gradiške neki dan evo danas u Barbanu, malo smo si popričali, pozdravili se, sve ok", poručio je predsjednik HDZ-a.

"Pa jesmo si pružili ruku već, vidjeli ste i budemo opet", rekao je šef SDP-a i dodao je da je u Barbanu već 10 godina skoro svake godine, dok je Željko Jovanović dobacio da ih Plenković stalno prati okolo.

"Mislim da je gospoda dogovorila veliku koaliciju i zato je glas za HDZ glas za SDP i glas za SDP glas za HDZ", kaže Bandić.

"Naznaka da nema neprijateljstva, a nije naznaka velike koalicije", poručio je Milanović.

"Ja se nadam da će, što bih volio vidit, što do sad još nisam toliko vidio su te reforme", rekao je Tihomir Orešković, zaključivši da je kampanja spora.Odgovor od Milanovića nije trebao dugo čekati.

"On dosta zna o kampanjama. Drago mi je da mu je to dojam. To je važno jer znači da zeštoke teme ne dominiraju, već dominiraju teme o porezu i razvoju", rekao je Milanović.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.