Ostalo / Zadarska županija

Županijski savjet za europske integracije

Tribina "Malo i srednje poduzetništvo - regulativa i mogućnosti financiranja u Europskoj uniji s posebnim osvrtom na turizam"

Tribina

U četvrtak, 17. studenog 2011. godine u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije s početkom u 11 sati održat će se tribina na temu „Malo i srednje poduzetništvo  - regulativa i mogućnosti financiranja u Europskoj uniji s posebnim osvrtom na turizam".

 Tribinu organizira Županijski savjet za europske integracije u suradnji s Ministarstvom vanjskih poslova i europskih integracija (Upravom za potporu procesa pristupanja Republike Hrvatske  Europskoj uniji), a u cilju informiranja o europskim integracijama radi pripreme za referendum o ulasku u Europsku uniju.

Na tribini će sudjelovati  Davor Lonić, pročelnik Upravnog odjela za razvoj i europske procese Zadarske županije, Zvonimir Frka-Petešić, ravnatelj Uprave za potporu procesa pristupanja Republike Hrvatske  Europskoj uniji u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija, Jasminka Ana Modrić, načelnica u Upravi za razvoj Ministarstva turizma i predstavnik Uprave za malo gospodarstvo Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. Tribina je namijenjena  malim i srednjim poduzetnicima u turističkoj djelatnosti Zadarske županije


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.