Ostalo / Zadarska županija

Na radionici sudjeluje 30-ak djelatnika

Započela radionica "Kako planirati komunikacijske kampanje u upravi"

Započela radionica

U Zadru se danas, u organizaciji Hrvatske zajednice županija i Udruge gradova održava radionica na temu "Kako planirati komunikacijske kampanje u upravi".

Na radionici sudjeluje 30 ak djelatnika u Odnosima s javnošću i protokolima županija i gradova, a tijekom radionice sudionici će proći kroz više tema i načina vezanih uz uspješnu komunikaciju i prezentaciju svega što rade županije i gradovi.

Nazočne je na početku pozdravio župan Zadarske županije Stipe Zrilić koji je istaknuo važnost djelatnika u Odnosima s javnošću .

"Opsežni i važni poslovi koji se obavljaju u Županijama i gradovima često građanima nisu shvatljivi i ukoliko ih vi ne prikažete na adekvatan način i ne ukažete na činjenicu da su primjerice briga o školama, cestama, zdravstvenim ustanovama, razni projekti, i slično upravo poslovi koji se obavljaju u našim Županijama i Gradovima javnost to neće znati.

Zato su hvale vrijedne edukacije ovog tipa koje vam pomažu da se usavršavate u svom poslu i da naše djelatnosti prezentirate javnosti,'' istaknuo je župan Zrilić


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.