Ostalo / Zadarska županija

Akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja

Zajednica županija za zakladu Ana Rukavina - upis u Registar u Sv. Filipu i Jakovu 29. travnja

Zajednica županija za zakladu Ana Rukavina - upis u Registar u Sv. Filipu i Jakovu 29. travnja

Akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica održat će se u Sv. Filipu i Jakovu, 29. travnja od 11 do 13 sati u prostorijama Ordinacije opće medicine Ante Grbin

Hrvatska zajednica županija kao udruga koja okuplja svih 20 županija i Grad Zagreb svojim aktivnostima ukazuje na važnost razvoja lokalne i regionalne samouprave, ali i podržava vrijedne inicijative drugih neprofitnih organizacija.

Tako je krajem 2015. zajedno sa Savezom Društva naša djeca krenula u jače promicanje programa „Gradovi i općine - prijatelj djece", a ove godine svoju suradnju započinje i sa Zakladom Ana Rukavina.

Akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u organizaciji Zaklade i Zajednice održat će se u Sv. Filipu i Jakovu u petak 29. travnja 2016. godine (Ordinacija opće medicine dr. Ante Grbin, Liburnska 2, od 11.00 do 13.00 sati) u neslužbenom nastavku programa 42. sjednice Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija koja se istog dana održava u Zadru.

„Hrvatska zajednica županija ne bavi se samo analizom zakonskih prijedloga i propisa koji se tiču regionalne samouprave. Želimo vlastitim primjerom pokazati da razumijemo koliko su upravo ovakve inicijative važne za sve naše građane bez obzira u kojem dijelu Hrvatske oni žive.

Prepoznali smo Zakladu Ana Rukavina kao važnu kariku humanitarnog djelovanja i mislimo da joj moramo pružiti dodatnu potporu. Pozvali smo članove Izvršnog odbora i Skupštine Hrvatske zajednice županija da se i osobno upišu u registar, ali i da aktivnostima Zaklade pruže potporu na terenu." rekao je predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk.

Akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica održat će se u Sv. Filipu i Jakovu, 29. travnja od 11 do 13 sati u prostorijama Ordinacije opće medicine Ante Grbin, dr.med. (Liburnska 2).

Detaljnije informacije možete dobiti na info@zaklada-ana-rukavina.hr ili 01/4812-827.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.