Ostalo / Grad Zadar

Kolegij gradonačelnika

Grad Zadar snizio komunalni doprinos

Grad Zadar snizio komunalni doprinos

Dobre vijesti za stanovnike Biloga Briga. Uskoro će početi, dugo najavljivani radovi na rekonstrukciji Bihaćke ulice

Sukladno odluci Vlade kolegij gradonačelnika Zvonimira Vrančića snizio je cijenu komunalnog doprinosa sa 180 na 135 kuna po metru kubnom. Cijena je i dalje maksimalna, a svi koeficijenti ostaju isti za obje zone, javlja Radio Zadar

Dobre vijesti za stanovnike Biloga Briga. Uskoro će početi, dugo najavljivani radovi na rekonstrukciji Bihaćke ulice. Na natječaju je zaprimljeno 7 ponuda, u iznosu od 3.3 do 5.2 milijuna kuna. Kao najpovoljnija odabrana je ponuda tvrtke Asfaltna cesta Split u iznosu od 3.9 milijuna kuna.

U sklopu rekonstrukcije obnovit će se i komunalna infrastruktura i prometnica na Bihaćkoj ulici od Splitske do križanja kod Intermoda.

Ova odluka još mora proći gradsko vijeće, a slijedi i žalbeni rok. U idealnom slučaju radovi bi mogli početi potkraj lipnja, a ako se procedura produlji, početkom rujna.

Inače, prihvaćena je i ponuda tvrtke Infotel koja će na Narodnome trgu postaviti bežični Internet. Pristup će biti besplatan, a mreža bi trebala početi s radom najkasnije 15. lipnja.

 

 


Reci što misliš!