Ostalo / Grad Zadar

Splitska ulica nakon rekonstrukcije otvorena za sav promet

Splitska ulica nakon rekonstrukcije otvorena za sav promet

Radovi na Ulici Borka Šarlije Kese se nastavljaju

Danas je nakon obavljenog tehničkog pregleda za sav promet je otvorena rekonstruirana Splitska ulica,  prometnica koja spaja Bili Brig i okolne kvartove s gradskim predjelom Višnjik i u nastavku sa središtem grada.

Novoobnovljenu i proširenu prometnicu obišao je i gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta sa suradnicima, zamjenikom Zvonimirom Vrančićem i pročelnikom Darkom Kasapom kako bi se na licu mjesta informirao o izvedenim radovima ali i o zadovoljstvu građana koji žive neposredno uz cestu.

S obje strane prometnice izgrađen je nogostup i postavljena je javna rasvjeta. Postojeće raskrižje je uređeno i semaforizirano, a u ulici je postavljena potrebna komunalna infrastruktura (vodovod i odvodnja). Izvođač radova bila je tvrtka Colas iz Varaždina. Ukupna vrijednost izvedenih radova je 3,5 milijuna kuna.

Nakon završetka Splitske nastavljaju se radovi u Ulici Borka Šarlije Kese (bivšoj Bihaćkoj ulici) koja će biti još jedna iznimno važna poveznica između istočnog i zapadnog dijela grada.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.