Ostalo / Gastro

Jedinstvena manifestacija

Biograd na Moru: Šesti festival hrane, pića, gastronomskih delicija, suvenira i folklora od 3. do 5. lipnja

Biograd na Moru: Šesti festival hrane, pića, gastronomskih delicija, suvenira i folklora od 3. do 5. lipnja

6. Dugi svehrvatski eno - eko - gastro - etno stol, Spojimo zeleno i plavo 2011.

Šesti Festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija, izvornog suvenira i folklora pod nazivom: "Dugi svehrvatski eno - eko - gastro - etno stol", Spojimo zeleno i plavo 2011.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na šesti Festival izvorne hrane, pića, gastronomskih delicija, izvornog suvenira i folklora pod nazivom: "Dugi svehrvatski eno - eko - gastro - etno stol", Spojimo zeleno i plavo 2011., koji će se, u organizaciji Turističke zajednice grada Biograda na Moru, Grada Biograda na Moru i Sekcije ugostitelja Obrtničke komore grada Biograda na Moru, održati 3., 4. i 5. lipnja 2011. godine (petak, subota i nedjelja) u Biogradu na Moru na Obali kralja Petra Krešimira IV.

Festival je izložbeno prodajnog karaktera.

I ove godine na jedinstvenom Festivalu sudjelovati će svi ugostitelji i obrtnici ugostiteljskog sektora grada Biograda, te ugostitelji i proizvođači hrane, pića i izvornog suvenira iz Zadarske županije te svih županija Lijepe naše.

Ovoj manifestaciji priključiti će se i izlagači iz nekih europskih zemalja.

Za Festival vlada izuzetno veliki interes kako ponude tako i potražnje.

Na prošlogodišnjem petom Festivalu nastupilo je više od 350 izlagača iz svih županija Hrvatske, te nekoliko izlagača iz susjednih europskih zemalja. Dužina stola prešla je brojku od 900 metara.

U 2011. godini očekujemo više od 400 izlagača iz cijele Lijepe naše i značajan broj izlagača iz Europe a dužina stola prijeći će 1.000 metara. Na temelju do sada iskazanog interesa predviđamo više od 25.000 posjetitelja iz zemlje i inozemstva, a najavljen je i veliki broj predstavnika domaćih i stranih sredstava javnog priopćavanja.

Ova manifestacija prava je prilika za besplatnu promociju Vaših proizvoda i usluga budući je nastup na ovom Festivalu za sve izlagače besplatan.

O detaljima programa događanja pravovremeno ćemo Vas izvijestiti.

Ukoliko ste zainteresirani za nastup na ovom Festivalu molimo da nam popunjeni upitnik (preuzmite na dnu stranice u DOC i PDF formatu) dostavite poštom, e-mailom (info@tzg-biograd.hr ) ili faksom na našu adresu: Trg hrvatskih velikana 2. 23210 Biograd na Moru, najkasnije do 15. ožujka 2011. godine.

Kontakt osoba: mr. sc. Ivo Eškinja, direktor turističkog ureda, tel./fax: 023/ 383-123 ili na gsm: 098/ 273-358.

Preuzimanje upitnika:


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.