Ostalo / Euro 08

Ništa od ulaznica?!

HNS: Nema dodatnih ulaznica za Tursku!

HNS: Nema dodatnih ulaznica za Tursku!

"Radi se o najobičnijim dezinformacijama jer Hrvatski nogometni savez nije zaprimio nikakve dodatne ulaznice za četvrtfinale", kazao je Gavran

Glasnogovornik hrvatske nogometne reprezentacije Davor Gavran demantirao je pisanje nekih hrvatskih listova i portala da je Hrvatski nogometni savez za četvrtfinalni dvoboj protiv Turske u Beču u petak dobio dodatnih osam tisuća ulaznica.

"Radi se o najobičnijim dezinformacijama jer Hrvatski nogometni savez nije zaprimio nikakve dodatne ulaznice za četvrtfinale. Ako ih i dobije, o tome će pravodobno obavijestiti javnost, no sigurno će to biti iznimno mali broj ulaznica, a nikako ne 8000, kako pišu neki mediji", kazao je glasnogovornik Gavran.

Na službenoj stranici HNS-a stoji da su ulaznice za Tursku rasprodane, te da će se, samo pod uvjetom da UEFA odobri dodatne ulaznice za predstojeće utakmice hrvatske reprezentacije, iste moći kupiti na dan utakmice. Ulaznice za utakmice EURO 2008, pa i četvrtfinale u Beču, bile su u prodaji i mogle su se kupiti tijekom ožujka ove, a sve ulaznice iz hrvatskog kontigenta su rasprodane.

Oni navijači koji su kupili "vaučere" za utakmice hrvatske reprezentacije u četvrtfinalu, te eventualno polufinale i finale, pripadajuće "vaučere" mogu zamijeniti za ulaznice dan prije i na dan utakmice u Beču, stoji na web stranici HNS-a.


Reci što misliš!