Nagradne igre

Nagradna igra

Osvojite Fender gitaru, izvlačenje 18.veljače!

Osvojite Fender gitaru, izvlačenje 18.veljače!

Mega Muzika - najveći uvoznik i distributer glazbala i opreme u Hrvatskoj i zadarski internet portal eZadar.hr nagrađuju Vas sa vrijednim darom - akustičnom gitarom Fender CD-60!

Mega Muzika je najveći uvoznik i distributer glazbala i opreme u Hrvatskoj u čijim se trgovinama mogu naći glazbala najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Tko nije čuo za Fender Stratocaster ili Telecaster, dva modela gitara koje su standard za sve druge proizvođače? Jackson gitara je kao stvorena za metalce, među kojima je najpopularniji model Randy Rhodes. Roland klavijatura ili klavir krasi svaku svjetsku binu, dok bubnjari na najvećim koncertima lupaju isključivo po Drum workshop bubnjevima - dw-ima, odnosno podetiketi PDP-Pacifica. Tu su uvijek i nezamjenjive Sabian činele.

U Mega Muzici mogu se pronaći i druge renomirane marke - Bell, Proel, Hohner, Gretsch,....

Mega Muzika poziva vas da ih posjetite, isprobate instrumente, a ljubazni djelatnici rado će odgovoriti na svako vaše pitanje. Mega Muzika nalazi se u trgovinskom centru Relja na 2. katu, a možete ih posjetiti i virtualno, i to na web stranici www.artcentar.hr

U ovoj nagradnoj igri možete osvojiti vrijednu nagradu - gitaru Fender CD-60!

Što treba učiniti?

Dovoljno je točno odgovoriti na sljedeće pitanje:

Koju gitaru priželjkuje Johnny Štulić u pjesmi "Balkane moj"?

a) Fender
b) Gibson
c) Yamaha

Vaše odgovore i podatke ostavite u formularu nagradne igre na dnu stranice do 18. veljače 2008. godine u 11 sati i uz malo sreće dobitnik možete postati i vi!

Izvlačenje dobitnika nagradne igre obavit će se u redakciji portala ezadar.hr u ponedjeljak, 18. veljače 12,30 sati, a sretni dobitnik bit će obavješten objavom na portalu u rubrici Zabava te putem e-maila.

Puno sreće žele vam:

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.