Nagradne igre

HKK Zadar

Osvojite ulaznice za predstavu 'Četvrta sestra'!

Osvojite ulaznice za predstavu 'Četvrta sestra'!

Hrvatska kazališna kuća Zadar i portal ezadar.hr vas nagrađuju s dva puta po dvije ulaznice za predstavu 'Četvrta sestra', u izvedbi GDK Gavella iz Zagreba!

HKK Zadar, srijeda 27. veljače, s početkom u 20 sati.

Drama J.Glowackog, suvremenog poljskog klasika, crnohumorni je prikaz tranzicijskog društva što je komunizam zamijenio tajkunskim kapitalizmom i gdje na ruševinama emocija i izopačenih moralnih i etičkih vrijednosti ljudi očajnički traže izlaz. Spajanje Čehovljevog klasika s ironično obrađenom bajki o Pepeljugi ponudilo je pozornici dramu u kojoj se Glowacki bespoštedno obračunava s tranzicijskim kaosom postkomunističke Rusije.

Što treba učiniti?

Dovoljno je točno odgovoriti na sljedeće pitanje:

Kada je bila premijera predstave 'Četvrta sestra' u Zagrebu?


Vaše odgovore i podatke ostavite u formularu nagradne igre na dnu stranice, do srijede 27. veljače 2008. godine u 11 sati, i uz malo sreće, dobitnik možete postati i vi.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre obavit će se u redakciji portala ezadar.hr u srijedu 27. veljače u 13,00 sati, a sretni dobitnici biti će obavješteni objavom na portalu u rubrici Kultura ili emailom.

Dobitnici se imenom i prezimenom stavljaju na listu uzvanika HKK Zadar. Dovoljno je na dan predstave između 18 i 19 sati predstaviti se dokumentirano na blagajni HKK Zadar, i ljubazno osoblje će vam uručiti vaše karte.

Puno sreće žele vam:

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.