Nagradne igre

Akcija prikupljanja pomoći za stradale plivače

Otvoren žiro račun za pomoć stradalim plivačima i treneru PK "Jadera"

Otvoren žiro račun za pomoć stradalim plivačima i treneru PK

Uključimo se u akciju prikupljanja pomoći za daljnje lječenje i rehabilitaciju stradalim dječacima i njihovom treneru

U nedjelju 31. siječnja zadarsku javnost potresla je vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj su teško stradala tri mlada plivača i trener Plivačkog kluba "Jadera" koji su se vraćali s natjecanja u Dubrovniku.

Trojica dvanaestogodišnjaka i trener prof. Marijan Čulina prevezeni su s teškim ozljedana u splitski KBC Firule, gdje su se liječnici izborili za živote dvoje teško ozljeđenih dječaka, a stanje se popravlja i trećem lakše ozljeđenom dječaku te treneru Čulini.

Priroda ozljeda je vrlo teška, te se predviđa dug i mukotrpan oporavak svih ozljeđenih koji će uključivati i brojne daljnje kirurške intervencije, te dug proces rehabilitacije.

Na inicijativu članova Plivačkog kluba "Jadera", te Kluba daljinskog plivanja"Donat" čiji su nastradali dječaci članovi, otvoren je žiro račun na koji građani, tvrtke i institucije mogu uplatiti novčane iznose za pomoć u daljnjem liječenju stradalih dječaka, plivača i njihova trenera.

Objavljujemo podatke posebnom o žiro računu koji je otvoren isključivo za tu namjenu u Croatia banci i na koji se mogu plaćati novčane donacije:

Pozivamo sve građane, tvrtke i institucije koji to mogu i žele da se uključe u akciju prikupljanja pomoći za liječenje i rehabilitaciju stradalih mladih plivača i njihova trenera, kako bi se što prije ponovo začuo njihov veseli dječački smijeh, vratili svojim školskim obvezama, te kako bi što prije zaplivali zajedno sa svojim prijateljima i trenerom...

Stradalim dječacima, plivačima i njihovom treneru želimo što brži i potpuniji oporavak, a svim donatorima velikog srca unaprijed veliko hvala!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.