Lifestyle

sax

Duduković, Begić Tahiri i Ciganović o estetici na još jednoj rasprodanoj Ženskoj priči!

Duduković, Begić Tahiri i Ciganović o estetici na još jednoj rasprodanoj Ženskoj priči!
Marina Ribar

Publika je sinoć proaktivno postavljala pitanja po čemu je Ženska priča i poznata kao jedini interaktivni talk show uživo u zagrebačkom klubu Sax!. No, za sve one koji nisu uspjeli rezervirati svoje mjesto na vrijeme, snimka showa će biti uskoro na youtube kanalu

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sinoć je u drugoj emisiji 12. sezone popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu ESTETIKA NOVOG DOBA, ugostila poznate osobe iz hrvatskog javnog prostora: plastičnog i estetskog kirurga dr.Mladena Dudukovića, potom kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu Anu Begić Tahiri te modnog stilistu i društvenog kroničara Nevena Ciganovića. 

Kao i svaki mjesec, show je bio rasprodan, a sav prihod od ulaznica je doniran za Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Dr.Mladen Duduković, renomirani stručnjak na sinoćnju temu, pričao je o razlikama između plastične i estetske kirurgije, naglašivši kako bi se termin „anti-aging“ industrija trebao preimenovati u „well-aging“, jer je svrha kirurških ili nekirurških zahvata da osoba izgleda svježe, odmoreno i najvažnije od svega - prirodno, a ne plastično. Zbog čega smatra da s tretmanima treba na vrijeme početi, jer starenje je neizbježno bez obzira na dobre gene. Pričao je o najnovijim dostignućima u kozmetologiji, nekirurškim zahvatima, poput botoksa i filera, naglašivši kako je u cijeloj priči ključan timing. Publika je sinoć naučila kako i kada spomenute tretmane pametno koristiti, bez pretjerivanja, a kada je ipak krajnje vrijeme za ići „pod nož“. Što se tiče kirurgije pričalo se najnovovijim dostignućima na području povećanja i smanjenja grudi, liposukciji te povećanju stražnjice. Iako je poznat u javnosti po operacijama grudi, dr.Duduković je ipak izdvojio „deep plane facelift“ kao svoju omiljenu.

Dramska prvakinja Hrvatskog narodnog kazališta Ana Begić Tahiri, poznata je u medijima da otvoreno priča o svim estetskim tretmanina. Uz neodoljiv šarm i smisao za humor, sinoć je s publikom podjelila intimne trenutke kada je prije par godina prolazila kroz mučno razdoblje hormonalne neravnoteže. Pričala je o tome kako se osjeća što se u medijima uvijek komentira njena težina, naglašivši kako je s glumom počela dok je bila u punašnijoj  fazi, zaključivši kako joj težina nimalo ne utječe na glumačke angažmane, premda se smije zbog činjenice kako danas konačno dobiva mlađe uloge, jer su joj prije uredno dodjelivali uloge starijih žena. Glumica je u zadnjih par godina smršavjela 22 kilograma, i to zahvaljujući napornim treninzima snage i zdravoj prehrani, no ne libi se pričati kako redovno ide na aparativne tremane tijela i lica za još bolje rezultate. Od kirurskih zahvata, liposukcijom je odstarila višak kože na trbuhu koja ju je godinama mučila, a od nekrirurških zahvata naglasila je kako ipak preferira filere u odnosu na botoks.

Neven Ciganović, modni stilist i društveni kroničar, bez dlake na jeziku, u javnosti je poznat po svojim estetskim operacijama pa je tako sinoć bez imalo zadrške nabrojao sve svoje operacije: povećanje usana silikonima (koje je kasnije izvadio), ali je silkone stavio i u jagodice, potom transplatacija obrva, blefaoroplastika kojoj se podrvrgnuo dva puta, te operacija nosa četiri puta. Uz sve to je i laserski promjenio boju očiju, ali je naglasio kako ipak još uvijek nije spreman za facelifting te kako preferira botoks u odnosu na filere. Smijao se na svoj račun koliko se transformirao pa često mora mijenjati fotografiju na osobnoj iskaznici, naglašiviši da je ovisan o operacijiama te da i dalje sam sa sobom nije zadovoljan.

Publika je sinoć proaktivno postavljala pitanja po čemu je Ženska priča i poznata kao jedini interaktivni talk show uživo u zagrebačkom klubu Sax!. No, za sve one koji nisu uspjeli rezervirati svoje mjesto na vrijeme, snimka showa će biti uskoro na youtube kanalu Marijana Perinić.


Reci što misliš!