Lifestyle

by alduk

Modna kampanja snimljena u Kalima osvaja Hrvatsku

Modna kampanja snimljena u Kalima osvaja Hrvatsku

ALDUK, poznati hrvatski modni brend istančane, moderne estetike, predstavlja jesensko/zimsku kolekciju "ELPIDA".

Doista posebna kampanja za aktualnu sezonu stiže iz ALDUK studija, modnog brenda kojeg već 15 godina neumorno kreira i vodi Ivan Alduk, dizajner čiji rad karakterizira izuzetno moderna, pročišćena i vizualno moćna estetika.

Bilo da je riječ o bridal kolekcijama ili onim fokusiranim na svečanom pret-a-porteru, ALDUK uvijek osmisli ne samo posebnu kolekciju već i prezentaciju iste.

ALDUK predstavlja jesensko/zimsku kolekciju "Elpida" ALDUK predstavlja jesensko/zimsku kolekciju "Elpida"

Ni ovoga puta nije bilo drukčije, a sve je krenulo eksplozivnom glam/rock modnom revijom i laganim uvidom u kolekciju koja je osvojila gledatelje, a nastavlja se neočekivanom modnom kampanjom snimljenom u Kalima, pitoresknom mjestu na otoku Ugljanu kojeg dizajner rado posjećuje.

No nikako ne bismo rekli da su ovo razglednice s otoka - prije razglednice s nekog drugog planeta. Alduk nas i ovom kolekcijom sazdanom na predivnima haljinama vodi na jedno kreativno putovanje sa SF prizvukom.

Zadarski model Dea Marković je izvrsno utjelovila estetiku, stav i beskompromisnost u modelima haljina iz nove kolekcije, a iza kamere se našao kreativac i digitalni nomad Tomislav Pancirov koji je uz pomoć umjetne inteligencije ovoj kampanji dao fantasy, SF prizvuk.
"Htio sam na neočekivan način prikazati otok Ugljan, mjesto Kali koje toliko rado posjećujemo te novu ALDUK kolekciju akcentirati futurističkim, SF prizvukom kojeg je Ivan i ukomponirao u samo kreiranje kolekcije. Kolekcija je izuzetno dominantna, autorska i moderna stoga je moja misija bila tu energiju prenijeti publici na svoj način" rekao je autor fotografija Tomislav.

Novu ALDUK kolekciju sačinjavaju kratke, koktel i duge haljine u tonovima crne, boje mesa i ružičaste. Krojevi prate liniju tijela, poigravaju se proporcijama i izvrstan su izbor za momente kada treba doslovno zabljesnuti i stvoriti najbolje uspomene, a takvo što se uvijek najbolje radi u odjeći koja vam zatvaranjem zipa daje instant osjećaj moći, kao neko odjelo super junaka. Haljina, dobra haljina je svakako odjelo superjunaka moderne žene, a u Alduk Showroomu u centru Zagreba i na službenoj web stranici www.alduk.hr ih možete sve potražiti.

"Elpida, pjesma koju rado slušam u zadnje vrijeme, a slučajno sam ju otkrio, je svirala dok sam skicirao novu kolekciju. U međuvremenu sam shvatio da je to grčka riječ koja znači NADA. Ima li bolje poveznice u ovoj kolekciji koja kreće iz crnila, mističnog koje nas često asocira na pesimizam, a završava u ružičastom, optimističnom tonu od samog osjećaja nade. Osjećaj koji često zanemarujemo, a njim je popločen svaki put uspjeha" objasnio nam je naziv nove kolekcije dizajner.


Reci što misliš!