Lifestyle

ona i on

Prijatelj "s povlasticama": Da se ne opečete, pripazite na ove detalje u odnosu

Prijatelj
Pixabay

Emocije zadovolji negdje drugdje jer u ovakvom odnosu nema mjesta za njih.

Fuck buddy je dobar prijatelj, poznanik ili čak bivši dečko s kojim se seksamo bez obaveza. Zanemarujemo sva pravila  koje nosi ozbiljna veza i odnos se temelji isključivo na seksu.

Ova opcija može djelovati idealno svim samcima koji ne žele ništa ozbiljno i treba im netko čisto da zadovolji njihove fizičke potrebe.

Prije nego što se upustiš u ovakav odnos moraš znati ovo: seks mijenja sve i nakon njega se ne možete praviti da se ništa nije dogodilo.

Pitanje je samo kako će se vaš donos nakon njega dalje razvijati. Ako se odlučiš na 'vezu bez obaveza' zapamti da postoje pravila kojih se trebaš pridržavati jer kad se emocije upletu veća je šansa da ostaneš slomljenog srca nego da se priča pretvori u onu između Justina i Mile.

Pravila igre su jednostavna:

Seks sa fuck buddyjem je samo fizička potreba koju zadovoljavaš, bez ljubljena, maženja, grljenja i dugih razgovora nakon seksa.

Emocije zadovolji negdje drugdje jer u ovakvom odnosu nema mjesta za njih.

U slučaju da osjetiš prve pojave emocija samo s tvoje strane, prekini seks sastanke s fuck buddyjem dok je još vrijeme.

Ljubomora nije dopuštena, zapamti da ste se u ovakav odnos oboje upustili kako izbjegli upravo ovako komplicirane emocije.

Fuck buddy je tu da zadovolji tvoje potrebe za seksom, nemoj ga zvati ako imaš probleme ili ti treba utjeha, ne dijeli s njim intimne priče i događaje, ne izmjenjuj poruke i pozive koji se ne odnose na dogovaranja za seks date.

Ako upoznaš nekog nemoj dopustiti da te odnos s fuck buddyjem koči u ostvarivanju veze, nikad ne znaš kad se može dogoditi dobra i kvalitetna veza.

U slučaju da se upustiš u dejtanje s nekim i da se odnos počne razvijati, prekini odnos s fuck buddyjem jer on nije ljubavnik.

Ne mijenjaj svoj raspored kako bi se što češće mogla vidjeti s njim, ne otkazuj dogovore s frendovima i ne podređuj svoj život njemu, zapamti da je bit vašeg odnosa seks.

Nemoj mu kupovati poklon za rođendan, nemoj ga iznenađivati malim znakovima pažnje, jer ako razmišljaš o onome što voli i kako ga učiniti sretnim onda više nije samo seks u pitanju.

Ako se unatoč ovim pravilima počnu pojavljivati emocije s obje strane, budi iskrena. Nema potrebe pozivati se na pravila i suzdržavati se ako obje strane misle isto.


Reci što misliš!