Lifestyle

Supernova Zadar

Stiže još jedno izdanje Super subote i donosi odlične popuste

Stiže još jedno izdanje Super subote i donosi odlične popuste

Obaviti shopping ove subote odlična je ideja. Super subota 11. svibnja u Supernovu Zadar donosi sjajne popuste i brojne pogodnosti.

Ovog vikenda ponovno vas očekuju odlične uštede, a raznoliki popusti čekat će vas u brojnim trgovinama. Iskoristite priliku i opremite se od glave do pete za proljetne aktivnosti, a zavirite i u nove kolekcije omiljenih modnih brendova.

Registrirani članovi će u Desigualu moći nabaviti određene artikle po 20 % nižim cijenama, dok Fashion&Friends jednak popust nudi na cjelokupnu kupovinu iznad 15 €. Uz ponudu koju priprema Galileo iz trgovine ćete izaći s punim vrećicama – iskoristite 30 % + dodatnih 10 %  za 2 kupljena artikla ili dodatnih 20 % za 3 i više artikala.

Uz 15 % na gotovinsko i 10 % na kartično plaćanje na asortiman satova i nakita u trgovini Krona svoje ćete nove modne kombinacije upotpuniti i trendi dodacima, a novu obuću nabavite uz 20 % popusta koje priprema Office shoes na asortiman nove kolekcije izuzev brenda Birkenstock.

Sezona je i raznih slavlja pa ako ste u potrazi za prigodnim poklonom, nakit je uvijek odličan izbor. Prahir vam nudi 30 % popusta na zlato, dijamante, vjenčano i zaručničko prstenje, 50 % na srebro i 30 % na čelik.

Prigodan darovni program očekuje vas i u knjižari Hoću knjigu gdje ćete prilikom svake kupovine iznad 40 € na dar dobiti knjigu „Nikome neću reći“. Ako higijenske i kućne potrepštine rado kupujete u drogeriji dm i ovoga puta čeka vas 15 % na ukupnu kupnju iznad 50 €. U kupovini ne zaboravite opremiti i svoje ljubimce jer Zoo City daruje 10 % popusta na kupnju iznad 30 €.

Ako svaki shopping volite zaključiti predahom uz kavu ili ukusan obrok, zavirite u ponudu ugostiteljskih objekata centra, a na putu možda sretnete i veselu shopping patrolu koja i ovog puta najsretnije bogato nagrađuje. Sve popuste koji vas očekuju potražite na web stranici centra, napravite popis za kupovinu i spremni ste za još jednu Super subotu.


Reci što misliš!