Lifestyle

prijavite se!

U galeriji Liliput pokrenuta radionica kukičanja "Opleti!"

U galeriji Liliput pokrenuta radionica kukičanja

U ožujku po prvi put u galeriji Liliput radionice kukičanja- OPLETI! Radionice će se održati u četvrtak 7.3. te četvrtak 21.3. u suradnji sa Slavicom Durković iz brenda @Mayrahekleraj

Slavica Durković po struci je dizajnerica interijera koja se tim poslom bavi već niz godina. Njezina ljubav prema estetici, lijepom stilu te ručnom radu dovela ju je na put otkrivanja jedne stare vještine – kukičanja!

Ljubav prema kukičanju ili heklanju naslijedila je od bake. Odlučila je ovu vještinu oplemeniti na način da stvori modne predmete svakodnevne upotrebe koji će tu ljubav prenositi dalje.

Znanstvenici su dokazali da kukičanje smanjuje stres te poboljšava fokus i koncentraciju. Pažnja se usmjerava na sadašnji trenutak, potiče prisutnost i svjesnost. Kreativnost se izražava kroz ritmično pletenje boda za bodom, stvara se osjećaj zadovoljstva i sreće, a istovremeno nastaje novo djelo!

Zbog ovoga nam je jasno da kukičani proizvodi zrače s ljubavlju i pozitivnom energijom! Na radionici ćete naučiti raditi bod koji se zove visoki štapić, a njime ćemo izraditi trake za kosu koje po završetku radionice nosite sa sobom doma.

Trajanje radionice je 2 sata.
Max broj polaznika je 8.
Prethodno znanje nije potrebno.
Donacija iznosi 25 eura.
Rezervirajte svoj termin i opletite s nama!
 


Reci što misliš!