Lifestyle

zadarska fitness kraljica

Vanja Tokić: I u četrdesetima možemo biti zdraviji i poletniji nego ikad

Vanja Tokić: I u četrdesetima možemo biti zdraviji i poletniji nego ikad
Foto: Žeminea Čotrić

Nakon Europskog prvenstva održanog prošlog vikenda u Budimpešti na kojem je naša Zadranka Vanja Tokić po treći puta osvojila zlatnu medalju i obranila naslov europske prvakinje, naša fitness kraljica odlazi na IBFF Universe natjecanje koje će se ove subote, 27. svibnja održati u Tarantu u Italiji.

Vanja će se natjecati u kategoriji PRO BIKINI.

S obzirom da je forma već  odrađena i previše je truda i rada uloženo, odlučila sam u ovako kratkom vremenu  otići  na ovo još jedno važno natjecanje. Vremenski razmak između ova dva natjecanja je jako mali, ali to je moj način života koji volim i koji mi odgovara.  Naravno da se nadam još jednoj PRO medalji.”, rekla je Vanja Tokić pred odlazak u Italiju dodajući kako sa svim svojim sudjelovanjima na natjecanjima,  i osvojenim medaljama  želi promovirati body building i zdrav način života, ali i činjenicu da  za bavljenjem ovim sportom  ne postoji dobna granica.

"Svi moji dosadašnji rezultati dokaz su da sa ulaskom u 40-te godine možete biti prije svega zdraviji i poletniji nego što ste bili možda u ranijim godinama, a onda i izgledati bolje. Pretilost je veliki problem prije svega zdravstveni, a sa bavljenjem ovim ili bilo kojim drugim sportom činite  dobro sebi i svom zdravlju. Izgled je tek na drugom mjestu."- rekla je Vanja.

Podsjetimo, fitness kraljica,  trostruka je  europska PRO prvakinja, te višestruka PRO šampionka.


Reci što misliš!