Lifestyle

#kakoto

Tjedan restorana u Hrvatskoj: U Zadarskoj županiji uključena samo konoba Griblja

Tjedan restorana u Hrvatskoj: U Zadarskoj županiji uključena samo konoba Griblja

Najukusniji tjedan u godini traje od 24.ožujka do 2. travnja 2023., a sudjeluju restorani s područja cijele Hrvatske. Pregledali smo popis restorana, i zapazili - u Zadarskoj županiji samo konoba Griblja (Sukošan) uključila se u akciju.

Manifestacija Tjedan restorana već je trinaestu godinu za redom omiljena kod svih koji vole uživati u pravoj gastronomiji.

Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene  Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Održava se dva puta godišnje, krajem veljače i krajem rujna.

Najukusniji tjedan u godini traje od 24.ožujka do 2. travnja 2023., a sudjeluju restorani s područja cijele Hrvatske. Pregledali smo popis restorana, i zapazili - u Zadarskoj županiji samo konoba Griblja (Sukošan) uključila se u akciju. 

Konoba Griblja starinsko  je kameno zdanje, nedaleko od mora. Ambijent Griblje odiše dalmatinskim podnebljem. Stari uporabni predmeti i ručni radovi krase kamene zidove.

Ponuda se temelji na modernoj dalmatinskoj kuhinji s naglaskom na svježe sezonske namirnice. U Griblji vas očekuju i autorska jela chefa Brace Sanjina poput Carpaccia od dimljene sabljarke na orzu i brusnicama s Timut paprom. 

Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici.


Reci što misliš!