Lifestyle

Supernova Zadar

Znamo koji će poklon i ove godine biti najpoželjniji pod borom

Znamo koji će poklon i ove godine biti najpoželjniji pod borom

Ako ste neodlučni ili s druge strane jako praktični, dileme nema – poklon koji ćete ovih blagdana najradije birati je Supernova poklon kartica.

Postoji kartica koja ispunjava sve želje! Odabirom Supernova poklon kartice pogodit ćete baš svačiji ukus i voljenima omogućiti sjajan shopping. Ovakav poklon idealan je u svim prigodama, a posebno je popularan uoči blagdana kada mnogi razmišljaju kako nekoga usrećiti, a pritom ga darivati onim što želi i što mu treba.

Supernova poklon karticu moguće je iskoristiti u brojnim trgovinama centra, a to se može učiniti unutar čak 12 mjeseci od dana izdavanja. Svoju karticu nabaviti možete na infopultu centra, ali i online uz posebnu pogodnost personalizacije fotografijom po izboru.

Osoba kojoj poklonite karticu tako se primjerice može počastiti kozmetikom ili parfemom u nekoj od parfumerija i drogerija, modnim komadom iz brojnih kolekcija za nadolazeću zimu, ili novim gadgetom koji dugo priželjkuje. Kartica je jednako praktičan izbor i prilikom darivanja manje djece čiji je ukus često specifičan sukladno uzrastu.

Roditelji će sa zadovoljstvom poklonjeni iznos praktično utrošiti u nekoj od popularnih trgovina za djecu birajući novu odjeću, obuću, igračke ili opremu. Mogućnosti su zaista neograničene, a zadovoljstvo obostrano. Voljene ćete razveseliti sjajnim shoppingom dok ćete vi uživati u radosti darivanja gledajući ozarene osmijehe vaših najmilijih.

Supernova poklon karticu vrlo je jednostavno nabaviti - online ili u centru Supernova Zadar čeka vas vaš primjerak, novog i još atraktivnijeg dizajna, a više informacija potražite na web stranici.


Reci što misliš!