Lifestyle

OD 2010. U VAROŠI SHOP SA ZANIMLJIVIM ASORTIMANOM

U dućanu "Jessica Rabbit" otkrijte - sebe!

U dućanu
Bojan Bogdanić

U nedoumici ste oko poklona, a voljeli biste nekom darovati nešto otkačeno, nesvakidašnje? Ili sami sebi, na kraju krajeva? E, pa onda je shop "Jessica Rabbit“ u Kovačkoj ulici pravo mjesto za to!

Da, upravo tako! Ovaj dućan u zadarskoj Varoši nudi veliki asortiman šaljivih poklona, zanimljivog donjeg rublja, masažnih ulja, igračaka za određene prigode, svijeća i cijeli niz drugih artikala.

Bogata ponuda za Valentinovo @ Jessica Rabbit Sex Shop Bogata ponuda poklona za Valentinovo @ Jessica Rabbit

Još od otvorenja, početkom srpnja 2010. godine, ovaj dućan privlači pozornost svojim "neuobičajenim" asortimanom, za čije je otvaranje glavna motivacija bila – dobra prodaja sexy šaljivog asortimana.

A da ovaj dućan uistinu ima zanimljivu i nesvakidašnju ponudu, uvjerili su se i brojni Zadrani koji ovdje rado dolaze, možda samo „iz đira“, ali i u potrazi za nečim što ne mogu pronaći nigdje drugdje. I, dakako, neće pogriješiti.

U ponudi shopa "Jessica Rabbit" je uistinu velik izbor i masažnih jestivih ulja, lubrikanata te jestivog donjeg rublja. Pri tom, dodajmo i to, uvijek je dosta artikala i na akciji pa ih možete kupiti po prihvatljivim cijenama. Osim toga, trude se uvijek imati artikle od najniže cijene do onih luksuznih, poput LELO proizvoda.

Činjenica je da se dosta ljudi ustručava ući u dućan, zbog nekakvih vlastitih rezervi, kažu nam iz dućana. No, kad napokon uđu, shvate da su bili u krivu i ugodno se iznenade jer ovaj shop definitivno nije klasični shop s prigušenim svjetlima i ostalim opskurnim detaljima.

Naprotiv! S druge strane ulaznih vrata vlada vrlo opuštena atmosfera. Naime, u ovom će vas dućanu dočekati vrlo ljubazne djelatnice koje vam stoje na usluzi za sve eventualne nedoumice koje biste mogli imati,  tako da će se „razoružani“ naći i oni najtvrdokorniji skeptici.

Tome u prilog ide i podatak da je upravo izlog "Jessice Rabbit" bio jedan od tri najbolje uređena izloga u sklopu ovogodišnje manifestacije "Đir po gradu"!

Dakle, ne morate se brinuti oko diskrecije jer se s ulice ne vidi unutrašnjost dućana, a diskrecija je ovdje zbilja na prvom mjestu, ističu.

- Tko se ne želi zadržavati dugo unutra, često zna pogledati ponudu na našoj web stranici www.jessica-rabbit.com.hr i odabrati nešto uz napomenu da želi preuzeti u dućanu – kažu nam  u "Jessici Rabbit".

Posjetom njihove web stranice dobit ćete potpuni uvid u ponudu jer su svi artikli vrlo jasno i jednostavno prikazani, a ako vam nešto nije jasno, onda su tu i posebni vodiči, poput Vodiča kroz seksualne igračke, Vodiča kroz materijale, Vodiča za odabir sexy rublja, a tu su i upute za čišćenje i održavanje igračaka.

Stoga se bezbrižno uputite u dućan ili otvorite web stranicu i pronađite nešto za sebe, ali i za nekog drugog…


Reci što misliš!